lunes, 25 de octubre de 2010

PARTIT CAP DE SETMANA

Avui us contare el resultat del partit de aquest cap de setmana disputat a les 10:00 del matí al camp municipal de beniferri.Titulars:. RUTH, MARISA, MENDEZ, LIDDY, PAULA, LOZANO, BARBARA, FOS, LAURA, LUCIA, LIDIA.Suplents:TEMINA, ZURDA, SOFIA, LORENA, MICAELA.
El partit va estar molt disputat durant tot el partit per part del dos equips.Al minut 24 tras un bon atac del Villamarchant la jugadora nº21 fica el baló dintre de la porteria.La primera part va concluir aixi amb moltes oportunitats de gols per als dos equips pero amb molt mala sort per part nostra.
Sustitucions ( Minuto 50 TEMINA per MARISA y SOFIA per LUCIA ), ( Minuto 62 MICAELA per MENDEZ ),Al minut 65 va vore un retruc en el borde de l'area que Lidia va aprofitar per encaixar el baló dintre de la porteria. Al minut 68 va a vore una altre contracolp del rival que va batre a la portera per dalt transformant el resultat 1-2 encontra nostra.( Minuto 69 LORENA per LIDIA y ZURDA per PAULA ).
Al minut 79 Fos desde fora de l'area golpeja el baló i el claba a dins de la porteria.Aixi que el partit va finalitzar amb el resultat de 2-2 un partit molt disputat a si que ara nomes hi ha que pensar en el próxim partit.