lunes, 18 de octubre de 2010

PARTIT CAP DE SETMANA

Avui us contare el partit que es va disputar a les 21:00 de la nit, horari que no es gens normal.Que es disputá al camp de la Peineta.Alineació:. MARTA, TEMINA, LIDDY, MENDEZ, ZURDA, ANITA, LORENA, GLORIA, SOFIA, LAURA, MICAELA.Suplents:LUCIA, LIDIA, PAULA, FOS, BARBARA.
El partit va estar molt disputat sobretot durant la primera part, l'equip local va començar avançanse en el marcador mes o menys al minut 2; pero no ens vam vindre abaix y continuarem endavant,perque el partit acababa de escomensar i hi habia temps per a fer moltes coses.

Al minut 19 de la primera part Micaela feia possible l'empat per al nostre equip.Les coses es posaben un poquet mes de la nostra part.
Al minut 37 Anita feia un gran chut desde fora l'area que va batir a la portera transformant el resultat en 1-2 a favor nostre.Als 3 minuts del gol de Anita marca Micaela el segon tant seu.
Aixi que la primera part va finalitzar amb el resultat de 1-3 a favor nostre.

Al poc de escomençar la segona part va tindre lloc la primera substitució Minut 55 LUCIA per LAURA.Al minut 57 Micaela una altra volta encaixaba el baló dintre de la porteria.Fent el seu tercer gol.Minut 58 i va haber una altra substitució FOS por LORENA.
Al minut 59 Sofia va marcar el gol que feia que el resultat es posara 1-4 a favor nostre.Al minut 62 va haber una altra substitució LIDIA per GLORIA.Al minut 66 un altre cambi PAULA per SOFIA.Al minut 74 tenia lloc un rebiug en l'area que Lidia colpeja i dona en la defensa i es fica gol en propia porta.Als pocs minuts va tindre lloc el segon gol de Anita, que per cert va ser un golás.Al minut 78 va tindre lloc l'ultim canvi BARBI per MICAELA.Als pocs minuts d'eixir Barbara va aprofitar el temps que li quedaba i va anotar un gol.A continuació ficaria un altre gol Lucia.Al minut 86 Temina anotaba el seu primer gol ; al minutsegüent Barbara feria el seu segon tant.Aixi que aquest partit va finalitzar amb el resultat de 1-11 a favor nostre.Ara si que començem la lliga bé,esperem que tots els partits puguem tindre bons resultats.i si no es aixi seguirem lluitant.