martes, 5 de octubre de 2010

MANISES B - VALENCIA FEMINAS D

Demane disculpes als meus seguidores per no haber posat la cronica abans pero els estudis son el primer.
Avui us contare el partit d'aquest cap de setmana celebrat a les instalacions del camp municipal de Manises a les 16:00 de la vesprada.La alineació a sigut la segúent: RUTH, TEMINA, GLORIA, LIDDY, ZURDA, LAURA, SOFIA, LORENA, ANITA, FOS, BARBARA. Suplents: LOZANO, MICAELA, MARISA, PAULA, LIDIA
El partit va estar molt disputat per part del dos equips amb ocasions de gol per al meu equip i per al Manises.La nostra defensa va tenir molt de treball i van suar la camiseta de valent. Amb el resultat de 0-o s'arriba a la fi de la primera part Al ccomençament de la segona part el meu equip va efectuar el primer canvi.Va eixir del camp Barbara i entra Lozano. Al minut 60 hi ha un altre canvi entra Micaela i ix Fos. Al minut 64 hens fan una falta que s'encarrega de tirarla Sofia que marca per tota l'escuadra. Al minut 67 Luis i Cristina dexideixen fer un altre cambi ix Temina i entra Marisa. Als pocs minuts hi ha un rebuig nostre a l'area que la jugadora local aprofita i marca 1-1. Als 4 minuts un altre baló penjat a la nostra area que la jugadora local marca el 2-1 a favor seu. Al minut 79 hi ha un contratac del l'equip local que aprofita i marca el 3-1. Encara aixi nosaltres no es vam bindre a baix i vam continuar lluitant. Al minut 85 va tindre lloc una fantastica jugada nostra que Micaela va finalitzar molt be a porteria. Transformant el marcador 3-2. Aquest partit no l'hem pogut guanyar pero no hi ha que mirar el pasat si no vore el futur. Aixi que per al proxim partit.