domingo, 5 de septiembre de 2010

VALENCIA CFF “ D “ 4 – UNION BENETUSER 1

Segon partit de la pre-temporada, disputat aquest diumenge a les 10:00 del matí a les instalacions de Beniferri front a la Unió Benetuser.

No hi a hagut lloc brut per cap dels conjunts a sigut un partit bonic de disputar pese a la diferencia d'edat i estatura.Durant tota la primera part el partit a estat molt disputat decantanse a favor nostre al minut 27 que l'arbit va pitar un penal a favor nostre comés sobre Barbara que ella mateixa s'ocupa de ficar el baló dins de la xarxa.I finalitzem la primera part amb un resultat de 1-0 a favor nostre.

Al començament de la segona part hem eixit al camp més tranquiles i amb més ganes de jugar.

Als 10 minuts de haber escomençat la segona part de un rebiug de les defenses del Benetuser Marisa va agafar el baló i va pegar un xut amb tan bona sort que li va botar mal a la portera i se li va esbarar de les mans per la cual cosa el baló acabá a dintre de la porteria.El tercer gol va ser una jugada que va escomençar des de arrere amb un pase que li va arribar a Lucia i va xutar amb un rebuig que li va arribar a Fos en la mateixa linia de gol que va finalitzar a porteria.I finalment l'ultim gol va ser obra de Laura que va fer un contra un a la portera i se la va colocar al pal contrari.

I amb una contra del Benetuser van agafar el baló per la banda i amb un pase a Lorena que ella mateix es va encarregar de ficar un gol.

I amb aquest resultat va finalitzar l'encontre,4-1 a favor nostre.