domingo, 29 de agosto de 2010

partit cap de setmana!!!!!!!!!!!

Avui hem jugat el nostre primer partit de pre-temporada que ens han enfrontat al equip femeni del Villarreal c.f "C".El partit se a disputat en les instalacions del camp municipal de Beniferri ales 10:oo del matí.El partit se a disputat amb un clima que no ens a acompanyat molt perque feia molta calor.El partit no a sigut gens facil, pero nosaltres ya anaven preparades mentalment per a un partit dificil.Els partits front al Villarreal sempre son dificils.I com no, en el nostre partit no podia faltar el nostre grit de guerra.

llista de jugadores: Marta, Gloria, Barbara,Mendez, Paula, Cris.Temina, Liddy, Lidia, Lorena, Sofia, Lucia, Fos, Anita, Laura, Micaela, Marisa.

El partit a estat molt disputat durant tota la primera part amb ocasions dels dos equips.Hem arribat al descans amb empat 0-0 al marcador.

Nomes escomençar la segona part m'hos han enxufat un gol que ens han deixat gelades, ai a escomençat el nostre patiment.Als pocs minuts ens han ficat el segon gol, pero aixo no ens a fet afonarnos si no tot el contrari ens a fet motivarnos més.I plantar cara a un Villarreal que tenia tot a favor.

Pocs minuts despres en una treta de corner ensajada Anita a ficat un GOLÁS per tota la escuadra que ens a fet motibarnos més en cara i lluitar encara molt més.

Tot seguit en una jugada individual de una xiqueta del Villarreal ens han marcat el 1-3.
A continuació en una jugada que venia d'arrere el baló li aplega a Barbara en la banda que continua endavant fins aplegar a l'area contraria i disparant un xut molt ajustat al primer pal.

A punt de acabar el partit ens han fet una falta molt prop de l'area que Sofia la a transformat en un golás dificil de parar per a la portera.
Aixi que el partit a finalitzat amb el resultat de 3-3.
I axi acaba la cronica del nostre primer partit de pre-temporada.
Que per a ser el primer no a estat gens mal.