domingo, 26 de septiembre de 2010

VALENCIA FEMINAS D 7- MARE NOSTRUM 2

Avui us contare com a sigut el partit disputat al cam municipal de beniferri a les 10:15 del matí.
Partit que a enfrontat als equips del Valencia feminas d i al Mare Nostrum.
Per part del Valencia femení estaben les jugadores:Ruth, Cris, Mendez, Liddy, Paula, Marisa, Gloria, Lidia, Lozano, Anita, Lorena, Lucia, Sofia, Micaela, Zurda, Barbi, Laura.
Han estat ausents Fos per malaltia que per part meua espere que es millore i Marta a causa de que a puxat a jugar amb el B, li done la mas sencera enhorabona.Tambe tin que remarcar la incorporacio de una nova possible companyera amb el nom de Vanesssa que a disputat aquest partit els seus primers minuts amb nosaltres.Aquest partit a sigut el nostre ultim partit de pretemporada,perque la semana que ve ja escomençem la lliga.
El partit a estat molt disputat per part dels dos equips sobretot durant la primera part.
En el minut 5 a tingut lloc el primer gol per part nostra que se a encarregat de ficarlo Laura.
Al minut 14 a tingut lloc un contragolp del Mare nostrum que Ruth no a pogut pararla.Al minut 15 hem fet una bona triangulacio i Laura a pogut ficar gol.Al minut 19 ens han fet una falta que se a encarregat de tirarla Barbi i Lucia que estaba en el segon pal remata i fica el baló dintre de la porteria rival.Al minut 29 mos fiquen el 3-2.Al minut 43 te lloc un rechaç al area que Barbara aprofita i fica el 4-2 a favor nostre.I aixi va finalizar la primera part.
Al començament de la segona part al minut 52 Sofia agafa el baló i puja fins a la linia de fons i centra a Lozano i remata el baló a dins de la porteria rival.Al minut 62 pase en profunditat de Anita que agafa Micaela i xuta a porteria ficant un gol.Al minut 69 te lloc el ultim gol per part de Anita que clava el baló per tota l'esquadra.Aixi que el partit a finalitzat amb el resultat de 7-2 a favor nostre.