sábado, 6 de febrero de 2010

Resultat partit Mare Nostrum - València Feminas A

Avui us contare el resultat del partit de hui.El partit ès va disputar al port de Sagunt.El primer gol va ser de Andrea acontinuacio una companya meua va fer una bona pressio que la defensa va pasar el baló a la portera que no l 'agafa i ès va transformar en un autogol,Poc desprès ès va dur a terme una falta al costat de l'area que la jugadora del Mare Nostrum va transformar en gol.I així va finalitzar la primera part.Al començament de la segona part Peiró va ficar tre gols quasi seguits que aço deixava el marcador 5-2 que poc desprès jo vaig transformar en un 6-2.I així va finalitzar el partit.