lunes, 17 de mayo de 2010

partit cap de setmana!!!!!!!!!!!

Avui us contare com a sigut el partit de aquest cap de setmana.
En primer lloc el partit el varem jugar fora de casa i va ser front el maritim, el partit es va jugar a les 9:00 de la matinada.
El partit va començar amb un sac de mig del camp del maritim que anita va agafar i va marcar gol, tot aço va pasar als 12 segons de partit.
Tots ens vam quedar bocabadats.
El segon gol el va ficar angy als tres minuts i despres en una accio isabel (jugadora del maritim) se n'hana de dos i li fica un pase a nadia que va transformar en gol.
En el segon temps peiró no va poder mes y va ficar un gol, el tercer. El quart va arribar tras una fantastica acció de barbi que li va ficar un pase enrrere, que andrea va ficar el baló dins de la porteria del maritim i així es com va acabar el partit amb el resultat de 1-4 a favor nostre.