domingo, 23 de mayo de 2010

ARA SI QUE SIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Avui estem de festejos al meu equip perque a finaliçat la lliga i per fi podem dir que sóm....CAMPIOOONEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Amb unes estadistiques perfectes, a continuació us les deixe açi per a que les vegeu:

puntos : 60 jugados : 20 ganados : 20 empatados . 0 perdidos : 0 goles favor : 200 goles contra : 14 puntos sancion : 0

El ultim partit el varem jugar front al Villarreal en el camp municipal de Beniferri el dissabte a les 18:00.

Tot hem de dirlo no va ser un partit gens facil, peró ni de juny; perque elles es jugaven el segon lloc en la classificació i varen vindre a per totes.Nosaltres per la nostra part no sel varen posar gens facil perque nosaltres voliem acabar la lliga invictes i amb sacrifici, ilusio i molt de esforç lem aconseguit.

El primer gol va ser de Barbara que va estar molt atenta al fall de la portera.Varem arribar al descans amb el resultat de 1-0 a favor nostre.

Al començament del segon temps Anita va pegar una balona a la portera inpossible de parar i va ficar un golás.El tercer a favor nostre va ser en la treta de una falta que angy va traure una falta amb molta rapidessa que Peiró va ser molt llesta i va eixir correguent i la va agafar i amb la seua sangre freda, i la seua definició va ficar un golas.A partir d'aquest gol va ser quan van començçar els problemes per a nosaltres.A una treta de falta a favor seu van ficar un golas per la creueta dreta inpossible de parar inclos per a la nostra increible portera Marta.Eixe va ser el principi del nostre patiment fins a que concloguera l'encontre.Als pocs minuts mos varen ficar el 3-2 i axi es com va finalitçar l'encontre amb el resultat de 3-2 a favor nostre.Aixi que ........

CAMPIIIIOOOOOOOOOOOOOONEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!

Aixi es com va conclore la nostra participacio en la lliga : patir, patir i tornar a patir perque si no no seriem el València. Jajajajajja.

COM SEMPRE AMUNT BLANC I NEGRES CLAR QUE SIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!